Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зустріч міського голови С.Філіпенка з представниками учнівської молоді

Дата: 10.12.2018 14:42
Кількість переглядів: 455

Фото без описуВ рамках заходів до Дня місцевого самоврядування, представники учнівської молоді, а саме лідери учнівського самоврядування навчальних закладів міста та міського Парламенту дітей,  зустрілися з міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем.

Зустріч відбувалася в залі засідань міської ради за участю першого заступника міського голови Загородньої  Валентини Григорівни, секретаря Знам’янської міської ради Клименко Наталії Миколаївни, начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Клименко Людмили Анатоліївни, головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зайченка Віталія Вікторовича.

Зустріч пройшла за «круглим столом» у невимушеній та доброзичливій атмосфері. Лідери мали унікальну можливість поспілкуватися наживо з Фото без описупредставниками міської влади, почути з перших вуст про окремі аспекти роботи міської ради та отримати відповіді на різноманітні питання щодо роботи депутатів та посадовців.

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко в своєму виступі  запевнив представників учнівського самоврядування  та всіх присутніх, що міська рада завжди співпрацювала та буде співпрацювати з дитячим парламентом, закликав не бути байдужими у наш нелегкий час юних мешканців громади, допомагати морально, чи то фізично людям, які того потребують.

"Діти та молодь складають значну частину нашого суспільства але хоча поки що вони не мають права голосу, багато з них цікавляться життям міста і в них є власне бачення вирішення тих чи інших питань. Мені надзвичайно приємно, що активна молодь так охоче прагне долучитися до розвитку нашого міста", - зазначила у своєму вітальному слові перший заступник міського голови В.Загородня.

Фото без описуСекретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна більш детально ознайомила юних парламентарів з основними принципами організації роботи міської ради, запросила лідерів учнівського самоврядування на засідання профільних комісій та висловила сподівання щодо плідної співпраці.

Поряд з цим, голова міського Парламенту дітей Домбровська Анастасія прозвітувала про роботу Знам’янського міського Парламенту дітей та зосередила увагу присутніх на  ідеях та планах щодо майбутньої діяльності парламенту, виконання рішення минулої сесії та діяльність органів дитячого самоврядування в міжсесійний період.

У підсумку зустрічі представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади  побажали юним парламентарям наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці  задля розвитку нашого міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень