Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Це свято – справедлива шана суспільства літнім людям та нагадування всім про обов’язок перед вами

Дата: 01.10.2018 14:40
Кількість переглядів: 444

Фото без описуЛюдська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом, у третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії. 

Але перш, ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса,і зовсім іншими стануть очі, бо колір із них кудись утік, у кожного ще буває весна і літо життя.  

В міському парку відпочинку напередодні Дня людей похилого віку та Дня ветерана ,у святковий, щедро напоєний теплом осінній день, зібрався ветеранський актив міста в чудовому товаристві на свято праці, Фото без описусвято долі, свято життя, щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. 

Дуже багато заходів пройшло цього дня у міському парку відпочинку. Біля Цетру дитячої та юнацької творчості своїм життям "жило" містечко майстрів декоративно-прикладного мистецтва та художньої майстерності. Так участь у виставці взяли не тільки представники Центру дитячої та юнацької творчості, а й шановані ветерани міста: Кобець Людмила Фото без описуІванівна, член ради ветеранів міста Кадацька Валентина Павлівна, члени клубу «Калина» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Знам’янка: Дордюк Світлана Мар’янівна, Колотова Надія Іванівна, Кірносова Ольга Петрівна, Муріна Любов Яківна, Чумаченко Ольга Михайлівна.

Всі бажаючи мали нагоду насолодитися та придбати неперевершені кулінарні вироби від приватного підприємця Комар Т.І.

Фото без описуНе оминули увагою знам’янчани і виставку-продаж винограду, представлену ентузіастами клубу «Сонячна ягода» (голова ветеран міста Годінов А.В.). 

Але родзинкою свята стала концертно-розважальна програма за участю соліста Муніціпального духового професійного оркестру Олександра Безая, колективу міського Палацу культури ( хор «Ветеран" кер. Є. Мельниченко, вокальної студії «Melos» кер. Р. Павловський), учасники народного аматорського хору «Джерело» локомотивного депо Знам’янка (кер. В. Кулик). 

Фото без описуЗ вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Філіпенко Сергій Іванович: «Це свято – справедлива шана суспільства літнім людям та нагадування всім про обов’язок перед вами. Ви – наші батьки, наші старші друзі – відстояли рідну землю у боротьбі з фашизмом, відбудували народне господарство після війни, створили умови для подальшого розвитку країни. Вам - слова глибокої шани і вдячності, побажання довгих років життя, здоров’я, миру, тепла, сімейного затишку, любові від рідних та близьких»

Фото без описуДолучилася до вітань  і голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна: "Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. З кожним роком ми втрачаємо наших дорогих ветеранів – живих свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край. Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!".

Фото без описуЗ вітальним словом від педагогів міста звернулася до всіх присутніх головний спеціаліст відділу освіти Попова Т.М..«Висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність вам, дорогі ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашої держави, міста  Здоров’я, щастя і добра вам», - зазначила Тетяна Миколаївна та подарувала голові міській організації ветеранів України Бабійчук Г.О. запашний каравай.

Під час концертної програми глядачі мали змогу взяти участь у святковій лотерії.  Слід зазначити, що цьогоріч були розіграні велика кількість різноманітних подарунків від подарунки від народного депутата України О.Довгого, приватного підприємця Одександра Холявко «РРК Олімп», приватного підприємця Олени Плохотнікової (маг. Одеса), приватного підприємця Фото без описуГани Доценко, приватного підприємця Людмила Юрпольської, приватного підприємця Криниці Павла, приватного підприємця Лежанської Еліни, приватного підприємця Іваненко Світлани, приватного підприємця Мацегут Марини, приватного підприємця Слюсара Олега

Фото без описуАле і це ще було не все. По завершенню концертної програми і призової лотереї всіх бажаючих запросили поласувати смачною солдатською кашою, яка була, приготували її військовослужбовці з Богданівської військової частини.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень