Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Пройшло чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 28.09.2018 14:00
Кількість переглядів: 464

Фото без описуПід головуванням  першого  заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни  27 вересня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 10  проектів  рішень,  затверджено 9.

Виконавчим комітетом прийняті рішення  щодо влаштування малолітньої  дитини  до комунального закладу «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» та надано дозвіл на купівлю  ½ частки житлової  квартири  на ім’я неповнолітньої дитини.

Враховуючи Указ Президента України від 15 лютого 2018 року №33/2018 зі змінами від 10 вересня 2018 року №274 «Про звільнення в запас  військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» внесено зміни до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 26 липня 2018 року №201 «Про підготовку і проведення призову на строкову військову службу громадян України 1991-2000 року народження у жовтні-листопаді 2018 року».
Заслухано звіт начальника відділу молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ладожинської Р.А. про роботу відділу  молоді, спорту та охорони здоров’я за 9 місяців 2018 року.

В рамках зазначених напрямків відділом протягом 9 місяців 2018 року були організовано та проведено ряд  заходів. Коротко про основні з них: сьогодні в місті налічується 228 багатодітних сімей, в яких виховується 754 дитини та видано 13 посвідчень батьків та  35 посвідчень  дітей з багатодітної сім'ї. Підтримано розвиток творчих здібностей талановитих родин шляхом організації у місті ХІ обласного  фестивалю  “Родинні скарби Кіровоградщини” та залучено членів сімей до  участі в  обласних  мистецьких заходах: «Таланти багатодітної родини», «Перлини степового краю». Проведено роботу  з  підготовки документів  на 1  багатодітну  мати стосовно вирішення питання присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня». З метою надання інформаційно-методичної допомоги відділом підготовлені та проведені навчальні семінари та дискусійні  круглі столи на теми: «Програма розв’язання конфліктів», «Шляхи реалізації державної молодіжної політики», «Напрямки співпраці  відділу з  молодіжними  і дитячими  громадськими організаціями» та ін. Забезпечено проведення оздоровчої кампанії, в рамках якої відділом організовано   оздоровлення  68 осіб з числа категорійних дітей в таборах області та за її межами, за рахунок путівок, виділених Департаментом соціального захисту населення ОДА та міського бюджету (УДЦ «Молода гвардія», «Перлина чорноморія» - Одеська область, МДЦ «Артек», ДЗОВ «Дружба» та «Бригантина» - Кіровоградська область та ДТВ «Сонячний» - Полтавська область).

А також заслухано інформації «Про стан виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Знам’янка  на 2017 – 2021 роки за 9 місяців 2018 року» та «Про стан виконання  Міської комплексної програми Молодь Знам’янщини на 2018-2021 роки  за 9 місяців 2018 року». 

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та   виконавчих органів Знам’янської міської ради рішенням виконавчого комітету затверджено  перспективний  план  роботи структурних підрозділів  та виконавчих органів Знам’янської міської ради на IVквартал  2018 року.

Рішенням виконавчого комітету погоджено  проект Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2019 рік  та доручено відділу організаційно-кадрової роботи  винести проект   на сесію міської ради для наступного її затвердження.

На розгляд виконавчого комітету було винесено й проект рішення щодо підвищення щомісячної батьківської плати за навчання в дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка. Директор школи С.Івасенко аргументував це тим, що виручені кошти витрачались би на розвиток школи, та й батьківська плата в інших містах області  на навчання в  музичних школах є в 2-3 рази більшою. Члени виконавчого комітету зауважили: в місті є багато малозабезпечених сімей. Висока сплата не дасть можливості   навчатися талановитим дітям в школі. А від того  якими виростуть наші діти  всебічно розвинутими чи ні, залежить наше майбутнє. Від затвердження запропонованого проекту рішення члени виконкому утримались одностайно.

Розглянуто заяву фізичної  особи-підприємця  Галичого Олега Михайловича та надано дозвіл  на  проведення виставки-ярмарки з продажу саджанців, насіння та меду з 02.10.2018р.  по 07.10.2018р. на  площі  Героїв  Майдану, ближче до  міського Палацу  культури.


Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень