Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вазони без квітів

Дата: 31.05.2018 13:52
Кількість переглядів: 517

Фото без описуБіля пам’ятника Т.Г.Шевченку і біля входу до міського парку відпочинку зранку буднього дня можна було побачити ось такі як на фото вазони без квітів. Хтось, напевно, вирішив прикрасити свою оселю цими висадженими рослинами. І краса у власному дворі, отже, їм  набагато важливіша, аніж наведений лад у місті.

-    Місяць тому ми розповідали про те, як декотрі активні знам’янчани приносять свої квіти, насіння, аби бригада з благоустрою міста висадила квіткову красу на клумбах і у вазонах на вулицях міста, - коментує заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Гребенюк. – На жаль, є й інша категорія людей, котрим легше привласнити чуже, аніж створювати у себе красу своїми руками…

Фото без описуЯк їм протидіяти? Звертаюся до знам’янчан с проханням. Якщо ви бачите, як хтось викрадає квіти на клумбах, з вазонів, - не проходьте мовчки! Лад у місті можна навести тільки спільними зусиллями і небайдужим ставленням до благоустрою наших вулиць, парку, сквериків!


Управління містобудування, архітектури та житлово-ко-
мунального господарства


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень