Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Обласний чемпіонат з греко-римської боротьби

Дата: 04.06.2019 13:29
Кількість переглядів: 415

Фото без опису1 червня у місті Знам’янці спортсмени з різних куточків Кіровоградської області змагалися за медалі у греко-римській боротьбі. Представники Новомиргорода, Новоукраїнки, Кропивницького, Кременчука та Знам’янки  протягом  дня змагалися за призові місця. 

На відкритті чемпіонату був присутній міський голова Сергій Філіпенко, помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Клименко, екс-Фото без описупрезидент обласної федерації греко-римської боротьби Валерій Малишок.

Під час запеклої боротьби представники міста  вибороли 6 золотих, 2 срібних і одну бронзову медалі: Амід Паладжаєв (1 місце у ваговій категорії 26 кг), Данило Берест (1 місце  у вазі 29 кг),  Ренат Мамедалієв (1 місце  у вазі 32 кг) Ілля Савченко ( 1 місце у вазі 42 кг), Дмитро Шарафудінов (1 місце у вазі 47 кг), Олексій Шмигло (1 місце у вазі 42 кг 2007-2008 року народження), Ілля Нечипоренко ( 2 місце у Фото без описувазі 62 кг), Назар Розборський (2 місце у вазі 38 кг) і Богдан Паламарчук (3 місце у вазі 38 кг). 

Окрема подяка тренеру КДЮСШ з греко-римської боротьби Владиславу Маніну за якісну підготовку збірної команди міста.

Спеціальні відзнаки від Валерія Малишка вибороли: за кращу техніку – Ілля Фото без описуСавченко та Данило Берест (м. Знам’янка), за волю до перемоги Євген Красножон (м. Кропивницький), кращий тренер - Микола Горбань (м. Кропивницький).

Турнір відбувся за підтримки виконавчого комітету Знам’янської міської ради, відділу  молоді, спорту та охорони здоров’я.

Головний суддя змагань – Юрій Клюка.

Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень