Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено чергове засідання координаційної ради

Дата: 04.10.2018 13:17
Кількість переглядів: 531

Фото без описуПід головуваванням секретаря міської ради Клименко Н. М., проведено чергове засідання Знам’янської міської координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів та запобігання ВІЛ-інфекції/СНІДу. 

В ході засідання було заслухано доповідачів: лікаря-нарколога Знам’янської міської лікарні ім. А. В. Лисенка Чернєцова П. П., в. о. начальника ДУ «Центр пробації» Знам’янського МВ філії ДУ «Центр пробації» МЮ в Кіровоградській обл.. Боршош О. В., методиста методичного кабінету Знам’янського міського відділу освіти Босненко М. М., головного Фото без описуспеціаліста відділу молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради Сугарея А. О.,  лікаря-інфекціоніста Знам’янської міської лікарні ім. А. В. Лисенка Ладан С. В., соціальний працівник ОБФ «Повернення до життя» Медковська А. С.

Обговорено і заслухано інформацію по наступним питанням: про профілактику наркоманії і злочинності, пов’язанної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; про профілактику ВІЛ-інфекції/СНІДу; про профілактику захворюваності на туберкульоз. Протокол наради вела секретар координаційної ради, ФСР МЦСССДМ Білокамінська О. М.
Заслухану інформацію взято до відома, обговорено проблемні питання, внесено пропозиції і прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень