Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Турнір з футболу на Кубок міського голови серед юніорів

Дата: 17.09.2018 11:34
Кількість переглядів: 475

Фото без описуВ п’ятницю 14 вересня 2018 року на міському стадіоні вперше, за ініціативи та підтримки міського голови Філіпенка Сергія Івановича, відбувся турнір з футболу на Кубок міського голови серед юніорів, що стало гідним підсумком у проведенні тематичних заходів до Дня фізичної культури і спорту та Олімпійського Тижня. 

Серед присутніх, справжніх  шанувальників футболу та  прихильників здорового способу життя цього дня були: очільник міста  - міський голова Філіпенко Сергій Іванович, головний спеціаліст відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Сугарей Андрій Олегович, головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Попова Тетяна Миколаївна, Фото без описувчителі фізичної культури команд-учасниць поєдинку, учні закладів загальної середньої освіти міста різних вікових категорій, тренери-викладачі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, а також мешканці міста, шанувальники футболу та вболівальники, які завітали цього дня на міський стадіон, підтримати учасників гри. 

До складу збірних команд увійшли представники учнівської молоді закладів загальної середньої освіти: команда закладів загальної середньої освіти загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 6 та № 7 і команда навчально-виховних комплексів «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» Фото без описута «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей».

Сонячна погода серед останніх дощових днів була справжнім подарунком для гравців турніру. Під час першого тайму команди відсиджувалися в обороні власних воріт та вже під час другого тайму поєдинку команда навчально-виховних комплексів активізували власні сили та забили  у ворота супротивника 3 голи поспіль, чим  і здобули перемогу у турнірі з рахунком 3:0.

Фото без описуВ результаті, глядачі побачили цікаву та інтригуючи гру, де немає авторитетів, є боротьба за м’яч на кожному клаптику поля.

Учасників турніру по завершенню привітав, підтримав ту вручив пам’ятні нагороди міський голова Філіпенко Сергій Іванович. Команду-переможця – збірну команду учнів навчально-виховних-комплексів «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» нагороджено Кубком міського голови, грамотами та медалями за зайняте І місце та вручено Фото без описуграмоти та медалі за зайняте почесне ІІ місце збірній команді Знам’янських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 6 та № 7. 

Учасники Гри та присутні на міському стадіоні отримали позитивні емоції від турніру з футболу на Кубок міського голови серед юніорів, який започатковано цьогоріч та проведено під егідою міського голови С.Філіпенка, що стане доброю традицією нашого міста на підтримку здорового способу життя та Фото без описусприяння розвитку футболу у місті Знам’янка.
                                    
Головний спеціаліст відділу освіти 
виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради Т.Попова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень