Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

І знову – смітять!

Дата: 08.06.2018 11:05
Кількість переглядів: 536

Фото без описуЦе фото  зроблено неподалік ставка Копанка,  біля дороги, що простягається до цвинтаря. Саме у цьому місці багато років поспіль знаходився несанкціонований смітник.

Що тільки не викидали тут недобросовісні знам’янчани! Час від часу міська комунальна служба наводила тут лад, розчищала територію. Та   купи сміття незабаром знову з’являлися у цьому місці. 

Цього року, тільки-но почалася весна, комунальники в черговий раз навели тут лад,  прибрали смітник. Багато знам’янчан приходили до виконкому, аби просто подякувати владі за наведений лад. Втім, недовгою була ця радість. Днями тут вже хтось викинув сміття.

-Не перший рік працюю у комунальній сфері , а тому знаю: варто комусь викинути у не відведеному для цього місці  хоча б трохи сміття, як інші недобросовісні громадяни наслідуватимуть його прикладу,- коментує ситуацію заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Гребенюк. – Розумію, непотріб скидають тут ті, хто відмовляється сплачувати за вивіз сміття, запевняє, що «його немає» в господарстві…Є в нас такі знам’янчани.

Тому звертаюся до наших міських активістів. Якщо ви стали свідком, як хтось викидає біля лісу сміття, не залишайтеся байдужими! Не проходьте мовчки! Якщо у вас є докази – фото, відео – повідомляйте про це управління ЖКГ!

управління МА та ЖКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень