Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Подарунки

Дата: 06.04.2018 10:29
Кількість переглядів: 609

Фото без описуПротягом січня лютого діти з багатодітних родин, де виховується 4 та більше діточок, із задоволенням отримували подарунки з далекої Ісландії.

Нагадаємо, що така можливість існує завдяки дружбі та співпраці відділу молоді, спорту та охорони здоров’я з Настоятелем храму Преподобного Максима Сповідника Олександрійської єпархії УПЦ с.Суботці, Знам’янського району Кіровоградської області протоієреєм Євгенієм Жабковським. 

Хай подарунки і невеличкі, та в кожному з них відчувається турбота, тепло, краплинка душі, доброта далеких невідомих друзів.
З Євгенієм Жабковським ми співпрацюємо вже кілька років і дуже вдячні йому за цю велику можливість, подарувати радість дитині! 

Чому я згадую це  саме у Великодні свята – поясню. Я вже писала, що доброта має властивість поширюватись та віддзеркалюватись. Саме цими днями до нашого відділу знов почали приходити діти… Діти приносили із собою – вдячність! Малюнки, листівки, невеличкі іграшки зроблені власноруч, а ще розповіді про те, що їх найбільш порадувало в подарунках далеких друзів. Діти розповіли, що дехто з них особисто написали привітання в Ісландію, а решта просили передати вдячність їх особистому чарівнику – Отцу Євгенію, та передати йому малюнки та саморобки. 
Ми приєднуємося до цих щирих слів вдячності.

  Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень