Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відзначення 75-ї річниці від Дня визволення смт. Знам’янка Друга від німецько-фашистських загарбників

Дата: 07.12.2018 10:23
Кількість переглядів: 597

Фото без опису06.12.2018  року о 13.00 в Будинку культури смт. Знам’янка Друга відбулися урочистості до 75-ї річниці визволення селища від німецько-фашистських загарбників.

У фойє гостей зустрічала виставка воєнних років представлена Моліс О., В. о. директора міського краєзнавчого музею. Учні ЗШ №6: Овечкін М., Литвинова А., Чумакова О. провели урочистий мітинг  до75-ї річниці від Дня визволення смт. Знам’янка Друга від німецько-фашистських загарбників.

Фото без описуСелищний голова Москаленко С.Б. привітав односельців зі святом, відбулося урочисте ушанування пам’яті полеглих покладанням квітів до братської могили і хвилиною мовчання. 

Концерт наповнили яскраві номери улюблених  виконавців та колективів. Душевні вірші та пісні, чудові танці та мелодії дарували вдячним глядачам Фото без описупрекрасний настрій.  «PUMА» і «Горлиця»,  «Сузір’я» і Свірбій С.,  дует «Оксамит» і хор «Лілея»(ЗШ №7), Рибнікова Г. і дует «Два А.», дует Фото без опису«Орхідеї» і Міхеєва Д..  Це самовіддані мистецтву люди, справжні подвижники духа. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень