Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено чергове засідання Спостережної комісії Знам’янської міської ради

Дата: 22.11.2018 10:19
Кількість переглядів: 505

Фото без описуПід головуваванням першого заступника міського голови Загородньої В. Г., проведено чергове засідання Спостережної комісії Знам’янської міської ради.  

В ході засідання було заслухано старшого інспектора Знам’янського МРВ філії ДУ «Центр пробації» МЮ в Кіровоградській обл., Боршош О. В., яка доповіла інформацію про зміни в законодавстві у роботі з особами, які умовно-достроково звільнились з місць позбавлення волі.

Заслухані питання, обговорювали заступник голови спостережної комісії депутат міської ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я і соціального захисту населення, Мацко В. В., та заступник директора Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Полікарпову Л. М., начальник відділу загального, контролю та роботи із звернення громадян, Григорьєвою О. А.

Протокол наради вела секретар Спостережної комісії, ФСР МЦСССДМ Білокамінська О. М.. В результаті засідання спостережної комісії представлену інформацію прийнято до відома та винесено відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень