Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят перша сесія Знам'янської міської ради сьомого скликання

Дата: 03.10.2018 09:40
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

19 жовтня 2018 року о 9.00 год. у сесійній залі міської ради, відповідно до розпорядження міського голови Філіпенка С.І. від 03.10.2018 № 32 "Про скликання шістдесят першої cесії Знам’янської міської ради сьомого скликання" відбудеться шістдесят перша сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання

На розгляд сесії виносяться такі питання:

  1. Про депутатські запити.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік».
  3. Про  надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська лікарня імені А.В. Лисенка» на переукладання  договору  оренди частини приміщення  по вул. Гагаріна, 27-Т для  розміщення аптечних  пунктів.
  4. Про  надання  згоди   комунальному  закладу «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка»  на  передачу в  оренду  частини приміщення   по вул. Гагаріна, 27-Т  для   надання  медичних  послуг.
  5. Про внесення змін до п. 1 рішення міської ради № 175 від  22 квітня 2016 року «Про припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
  6. Пр прийняття до комунальної власності міста захисних споруд цивільного захисту з наступним оформленням права власності на них.
  7. Про передачу основних засобів.
  8. Про затвердження Програми запровадження в м.Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки.
  9. Про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2019 рік.
  10. Про встановлення розміру щомісячного преміювання  міському голові на ІV квартал 2018 року.
  11. Про внесення змін до рішення міської ради від 17.11.2017 року №1182 «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам’янка».
  12. Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби на території міста Знам’янки.
  13. Про надання згоди на виготовлення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки гр. Назаренку Г.О.
  14. Про надання згоди на виготовлення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки гр. Молодченко Н.В.
  15. Про надання згоди на виготовлення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки гр. Сірченку С.Л.
  16. Про вилучення земельної ділянки у гр. Лимаренко В.І.
  17. Про надання згоди на виготовлення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки гр. Заєць Л.Л.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Мельніченко І.О.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Десятнікову С.В.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Ільченко В.Е.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Ільченку Ю.Е.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Кожокар Г.О.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Яценку О.М.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж в натурі (на місцевості) у власність гр. Давидову В.П.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кіршман О.В.
  26. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Кобцю С.С. 
  27. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Коваленку О.М. 
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр. Компанієць Н.М.
  29. Про припинення дії договорів оренди гр.Холявці Н.М.
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки) гр. Талалаєву Є.В.
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Токарь І.П.
  32. Про затвердження технічної документації щодо інвентаризації земель Знам’янської міської ради Кіровоградської області та надання земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг». 

Різне.

Спільне засідання постійних комісій міської ради щодо обговорення проектів, що виносяться на розгляд шістдесят першої сесії міської ради провести 17 жовтня 2018 року о 14.00  год. в залі засідань міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень