Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців

Дата: 11.09.2018 09:34
Кількість переглядів: 468

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Клименко Н.М. відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців.

У засіданні взяли участь: начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Денисов О.М., керівник Центру надання адміністративних послуг Михайлов В.В, начальник відділу по обслуговуванню ветеранів та інвалідів управління соціального захисту населення Ганська О.О., головний спеціаліст відділу архітектура та містобудування управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Мостовий О.Є., реєстратор апарату управління Знам’янської Другої селищної ради Шкляренко А.М.

На порядку денному засідання розглядалося питання: про помилки у відомостях періодичного поновлення, які надають суб’єкти подання відомостей.

Інформуючи присутніх, заступник голови міської робочої групи, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців О.Денисов повідомив про помилки, які допускають суб’єкти подань відомостей, наголосивши про неприпустимість допускати їх надалі.

Секретар міської ради, голова робочої групи Н.Клименко зазначила, що помилки у відомостях періодичного поновлення недопустимі, особливо напередодні виборів Президента України, адже якість Державного реєстру виборців, як і списків виборців, напряму залежить від якості поданих відомостей періодичного поновлення. 

За наслідками засідання було доручено відповідальним за подання відомостей періодичного поновлення покращити якість відомостей та забезпечити їх подання не пізніше 5 числа кожного місяця.

Начальник відділу ведення Державного реєстру                         
виборців О.Денисов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень