Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тренінг щодо особливостей роботи під час надання послуги патронату над дитиною

Дата: 20.05.2019 09:19
Кількість переглядів: 349

Фото без описуЗавершальним етапом у процесі підготовки кандидатів у патронатні вихователі було  проведення  дводенного навчання у форматі тренінгу для міждисциплінарної команди  щодо особливостей роботи  під час надання послуги патронату над дитиною.

Проводила захід сертифікований тренер, заступник директора обласного центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді О. Коваленко.

Фото без описуВ процесі навчання розглядалися поняття міждисциплінарної команди (МДК), навіщо вона потрібна і хто має входити в її склад.

Також  учасники ознайомилися з моделлю виявлення сімей з дітьми, які потребують підтримки; мережею підтримки дитини на рівні громади;  основними функціями суб’єктів соціальної роботи, дотичних до вирішення питань сімей та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах; Фото без описуформами  та змістом показників оцінки потреб дитини та її сім"ї - потреби для розвитку дитини, батьківський потенціал та фактори сім"ї та середовища; алгоритму  дій щодо надання послуги з патронату над дитиною - хто із суб’єктів, на якому етапі включається в роботу та іншими факторами  впровадження патронату. Навчання проходило з елементами гри та «мозкового штурму». 

Директор ЦСССДМ 
Н. Шевченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень