Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

ІІІ Відкритий фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Голос серця»

Дата: 03.12.2018 08:57
Кількість переглядів: 523

28-29 листопада 2018 року на базі Кіровоградського музичного коледжу пройшов ІІІ Відкритий фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Голос серця».

Фестиваль-конкурс започатковано у 2016 році за ініціативи директора Кіровоградського музичного коледжу Лариси Голіусової та народної артистки України, лауреата премії ім. Т. Г. Шевченка, доцента Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського Лідії Забілястої – видатної співачки, уродженки Кіровоградської області, випускниці Кіровоградського музичного училища.

Мистецький захід проводиться за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації та обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки. Фестиваль-конкурс, як захід академічного спрямування, має за мету виявляти та підтримувати обдарованих дітей, а також сприяти гармонічному розвитку їх творчих здібностей.

На цьогорічному конкурсі змагалися у вокальній майстерності більш ніж 40 молодих співаків з Вільшанського, Маловисківського, Новоархангельского, Новомиргородського, Новоукраїнського районів та міст Знам’янки, Олександрії та Кропивницького. Вихованці та викладачі Знам’янської   дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка мали змогу продемонструвати свої вокальні можливості та долучитися до свята.

За результатами творчих змагань в середній віковій категорії серед 25 учасників Дипломом ІІІ ступеня та цінним подарунком нагороджена Нагорна Марія (викладач Гумененко А. А., концертмейстер Черепанова Г. В.). Диплом учасника отримала Курись Анна (викладач Потапчук Л. Я., концертмейстер Бодня Н. А.). Вітаємо Нагорну Марію з перемогою та бажаємо подальших успіхів та перемог!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень