Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення

Дата: 29.08.2018 08:55
Кількість переглядів: 519

Фото без описуПід головуванням керуючої справами міськвиконкому І.Ратушної відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення. 

До порядку денного були включені питання щодо стану виконання міської програми розвитку безоплатної правової допомоги населенню на 2016 – 2018 роки, про стан правової роботи по профілактиці злочинів серед неповнолітніх, про стан правової  роботи по попередженню насилля в сім’ї. 

Інформацію про виконання міської програми розвитку безоплатної правової допомоги населенню на 2016 – 2018 роки, затвердженої рішенням міської ради від 16.12.2016 року №640, Знам’янським бюро правової допомоги доповідав начальник бюро Большаков Р.В.

Він окреслив основні напрямки роботи бюро, направлену на забезпечення доступу населення міста до правової допомоги: надання юридичних консультацій, представлення інтересів громадян в судах, допомога у складанні процесуальних документів, безкоштовна допомога адвоката. Він також зазначив, що одним із напрямків роботи бюро згідно положення є правоосвітницька діяльність, яка неможлива без співпраці з органами місцевого самоврядування, закладами освіта, відділами та управліннями міськвиконкому .

Фото без описуПро стан правової роботи по профілактиці злочинів серед неповнолітніх та попередженню насилля в сім’ї доповідали начальник служби у справах дітей Карпук Л.Д., головний спеціаліст відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Сугарей А.О.

Фахівці окреслили основні напрямки правової роботи по попередженню насилля в сім’ї та профілактиці злочинів серед неповнолітніх, обговорили зміни норм чинного законодавства в галузі протидії насиллю в сім’ї, навели європейську практику роботи у цих напрямках, висвітлили проблемні питання, які виникають при проведенні профілактичної роботи.» 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень