Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Продовжуються роботи по безоплатних капітальних ремонтах власних жилих будинків і квартир окремих  категорій громадян

Дата: 23.06.2018 08:44
Кількість переглядів: 791

Фото без описуУправління соціального захисту населення Знам’янського  міськвиконкому інформує, що в 2018 році продовжуються роботи по безоплатних капітальних ремонтах власних жилих будинків і квартир окремих  категорій громадян. 

Зазначені  ремонти  житла виконуються при потребі, яка визначається спеціальною комісією, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни за їх особистим зверненням.

На 2018 рік  у міському бюджеті передбачено 167,2 тис. грн. на ці цілі.

Станом на 22 червня 2018 року вже проведено ремонти житла 4 особам з інвалідністю внаслідок війни на загальну суму  78,2  тис. грн.., а це: 2 особи з інвалідністю внаслідок війни – учасники Другої світової війни, 1  особа з інвалідністю внаслідок війни – учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії, 1 особа з інвалідністю внаслідок війни – учасник бойових дій на Фото без описутериторії інших держав, який виконував свій інтернаціональний борг в республіці Афганістан. 

Наразі тривають роботи по ремонту житла ще однієї особи з інвалідністю внаслідок війни.

Підготовлено проект рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради про проведення безоплатного капітального ремонту квартири  особи з інвалідністю внаслідок війни – захисника Донецького аеропорту, який отримав важку контузію в зоні проведення АТО. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень