Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Урочисті заходи до Дня захисника України

Дата: 16.10.2018 08:41
Кількість переглядів: 557

Фото без описуУрочисті заходи до Дня захисника України розпочалися 12 жовтня із покладання квітів до пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу та незалежність України» на площі Героїв Майдану. 

У покладанні взяли участь: керівництво міста, депутати міської ради, представники міської спілки ветеранів АТО та громадськість міста.

Фото без описуУрочисті заходи продовжилися у міському Палаці культури, концертний зал якого культури був наповнений знам’янчанами, які прийшли, щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить військову форму, і відзначити свято – День захисника України. 

Фото без описуУ фойє міського Палацу культури була розміщена фотовиставки «Будні АТО», де кожен мав змогу ознайомитися з прикладом мужності, стійкості та героїзму наших знам’янчан, які і сьогодні боронять мир та спокій нашої Держави та міста.

Фото без описуПрисутні на заході знам’янчани та гості міста вшанували світлу пам'ять загиблих Героїв хвилиною мовчання та висловили свою шану хлопцям, які зараз несуть військову службу в ім’я Незалежності України.

З вітальними словами до присутніх звернулися: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, заступник військового комісара Курільний Олег Фото без описуВолодимирович, заступник голови спілки  міської спілки ветеранів АТО М.Нікітін.

Фото без описуЗа мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та свого народу, значний особистий вклад в розбудову країни міський голова Філіпенко Сергій Іванович, заступник військового комісара Курільний Олег Володимирович вручили нагороди тим, хто кожного дня доводить свою відданість Батьківщині.

Фото без описуНастоятель парафії Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко Католицької церкви отець Іван звернувся до присутніх з промовою.

Творчі колективи художньої самодіяльності міського Палацу культури подарували всім присутнім чудовий концерт "На честь нескорених", після Фото без описуякого ще раз для себе робиш висновок, що Україна - це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими людьми. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень