Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Напередодні відзначення Дня захисника України, до сесійної зали Знам’янського міськвиконкому запросили членів сімей загиблих у зоні АТО, учасників бойових дій

Дата: 16.10.2018 08:39
Кількість переглядів: 438

Фото без описуНапередодні відзначення Дня захисника України, до сесійної зали Знам’янського міськвиконкому запросили членів сімей загиблих у зоні АТО, учасників бойових дій.

 «За кілька днів ми відзначатимемо за календарем державне свято – День захисника України», - розпочинає захід міський голова Сергій Філіпенко. І кому, як не сьогоднішнім Героям-учасникам АТО віддати нашу шану. Подвиг тих, хто загинув, захищаючи незалежність країни, як і тих, хто сьогодні стоїть на Фото без описуїї захисті, залишиться в історії!»

Міський голова подякував батькам Героїв за те, що виховали справжніх патріотів України та запевнив, що міська влада зробить усе можливе, щоб розділити з сім’ями загиблих важкий тягар турбот. 

З нагоди свята Сергій Іванович вручив матеріальну допомогу сім’ям загиблих Героїв-знам’янчан. Також, матеріальну допомогу було вручено і учасникам бойових дій в АТО. 

Фото без описуЦього ж дня перший заступник міського голови В.Загородня, секретар міської ради Н.Клименко, заступник голови міської спілки ветеранів АТО М.Нікітін  здійснили об'їзд могил загиблих учасників АТО, які виконали свій обов’язок перед народом і країною. 

У знак скорботи присутні вшанували пам`ять полеглих у боротьбі за Українську державу хвилиною мовчання та покладанням квітів до могил Фото без описуГероїв, загиблих  за свободу та незалежність України.          

Вічна їм  пам’ять!  Спогади про  мужніх Героїв будуть завжди у наших серцях.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень