Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Комунальники та працівники сфери послуг відзначили професійне свято

Дата: 18.03.2019 08:38
Кількість переглядів: 457

Фото без описуУ розпалі першого весняного місяця своє професійне свято зустрічають працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Це люди, від чиєї безперебійної роботи залежить життя усього міста і кожного його мешканця зокрема. 

Праця комунальників   починається тоді, коли більшість городян ще не прокинулися, а завершується, - коли настає час сну.

Всіх сумлінних і наполегливих, тих, хто забезпечує оселі водою і теплом, Фото без описувивозить сміття, підмітає вулиці та подвір’я, висаджує дерева, рятує від надзвичайних ситуацій вітали керівники міста.

Секретар міської ради Наталія Клименко  звернувся до присутніх з такими словами: «Сьогодні, напередодні гарного свята в цій залі зібралися люди праці, ті люди, котрі вміють працювати і які через працю показують любов до Знам’янки. Я щиро дякую вам від усіх знам’янчан та  бажаю, щоб оцінка вашої роботи завжди була об’єктивною». 

Фото без описуТакож, привітали комунальників міста заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Анатолійович Гребенюк, голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук, керівник Комунального підприємства «Знам’янського комбінату комунальних послуг»  Олег Миколайович Чернявський.  

День комунальника — це своєрідний привід для підведення підсумків минулого року. Знам’янські винуватці свята прожили його гідно. Кращі Фото без описупрацівників галузі отримали відзнаки Кіровоградської обласної державної адміністрації та Знам’янської міської ради.  

Привітали і працівників сфери побутового обслуговування населення. Таких Фото без описуоб’єктів у місті чимало, там надають послуги з фотографії, ремонту, шиття,  створення зачісок, тощо. 

Гарний настрій усім їм створювали чарівні ведучі^Фото без описуОмельяненко Ольга та Гончарова Єлизавета; вихованці  Центру дитячої та юнацької творчості та учасники вокальної студії «Melos» (кер. Р. Павловський) міського Палацу культури.

Всім працівникам галузі побажали  миру та створення нових рівнів добробуту Фото без описуміста.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень