Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 28.01.2019 08:32
Кількість переглядів: 488

Фото без описуВідбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний комісії були винесені 9 питань. 

А саме: 1 - про надання висновку про доцільність позбавлення батька батьківських прав стосовно малолітньої  дитини; 3 - про стан утримання та виховання малолітніх дітей в сім’ї матері;   1 - про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній особі; 1 - про зняття малолітніх з обліку дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах; 1 - про призначення опікуна малолітній дитині; 1 - про надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку; 1 - про ефективність функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу по місту Знам’янка.

Під час засідання заслухано інформацію начальника служби у справах дітей  Л. Карпук. Членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених.  

По кожному питанню прийняті відповідні рішення та надані рекомендації: 2 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради, 1 - підготувати висновок про доцільність позбавлення батька батьківських прав стосовно малолітньої дитини; 3- попереджено матерів про наслідки неналежного виховання своїх малолітніх дітей; 1 - зняти малолітніх з обліку дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у зв’язку із зміною місця проживання; 1 - підготувати відповідь на звернення;  1 - інформацію прийняти до відома. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень