Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 12.04.2018 08:30
Кількість переглядів: 584

Відповідно до плану роботу, під головуванням голови комісії Н.Данасієнко відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісії. 

Члени комісії та присутні заслухали інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальника фінансового управління Г. Лихоту, яка проінформувала про основні заходи, що проводяться виконавчим комітетом по наповненню міського бюджету та  організації контролю за надходженнями коштів до міського бюджету у 2018 році. У ході обговорення даного питання, та відповідаючи на запитання членів комісії, було також відмічено про перевиконання дохідної частини міського бюджету.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк довела до відома інформацію про роботу з контролю за сплатою земельного податку, яка проводиться.

Головний спеціаліст юридичного відділу О.Буріко відповіла на запитання щодо результатів роботи адміністративної комісії, що діє при виконавчому комітеті, у 2017 році та протягом І кварталу 2018 року.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі О.Грінченко поінформувала членів комісії про відсутність зі сплати за оренду комунального майна станом на 01.03.18 р.

Головні розпорядники, розпорядники коштів нижчого рівня доповіли про фінансування бюджетних установ за  1 квартал (виконання помісячних планів фінансування, використання електронної системи закупівель).

На розгляд комісії, відділом забезпечення діяльності міської ради було надано узагальнену інформацію про  стан виконання відповідальними виконавцями висновків та рекомендацій, що були надані їм комісією протягом січня-березня 2018 року. 
За результатами роботи, надано висновки та рекомендації. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Рубан, М.Терновий, О.Антоненко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень