Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 21.02.2019 08:27
Кількість переглядів: 534

Фото без описуПід головуванням голови комісії Н.Данасієнко за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійних комісій  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісій, та винесені на розгляд 69-ої сесії міської ради. 

 Депутати заслухали «Звіт про виконання бюджету за 2018 рік»; « Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік»,«Про перерахунок залишків коштів по спеціальному фонду Знам’янської центральної районної лікарні» тощо. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. 

В.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський представив для розгляду проекти рішень, що стосуються майна комунальної власності в частині продовження дії договорів оренди та надання в оренду частини приміщень міської лікарні.

За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко,А.Мороз, Н.Тесленко,М.Терновий – члени постійної комісії з питань бюджету  та економічного розвитку міста ,заступники міського голови,керуюча справами виконавчого комітету,начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня   ім. А.В.Лисенка» І.Муравський.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії. Зі змістом протоколів засідань постійних комісій є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради. Протоколи постійних комісій».

Відділ забезпечення діяльності  міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень