Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 06.07.2018 08:22
Кількість переглядів: 556

Фото без описуПід головуванням голови комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули проекти рішень, що стосуються профілю роботи комісії та виносяться на розгляд позачергової сесії міської ради. 

Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна надала присутнім інформацію щодо доповнень, які пропонується внести  до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2018 рік, а саме: придбання медичного обладнання для КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка»   (за рахунок залишку субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворився на кінець 2017 року) та придбання дитячого спортивно-ігрового майданчика, м. Знам’янка, вул. Привокзальна, буд. 13 ( за рахунок субвенції з державного бюджету).

Заступник начальник фінансового управління О.Лепетко поінформувала присутніх про те, що проект рішення міської ради  «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року № 1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»» сформовано відповідно до чинного законодавства та подання головних розпорядників бюджетних коштів.  Олена Миколаївна та керівники бюджетних установ відповіли на запитання присутніх. 

Фото без описуЖваве обговорення відбулося під час розгляду змін, що пропонуються внести до міського бюджету по галузі «Житлово-комунальне господарство».

За результатами роботи, комісія надала свої висновки та рекомендації. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, члени постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, А.Мороз, Н.Тесленко, М.Терновий, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту В.Мацко, голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного с середовища А.Тесленко та член даної комісії О.Озеряний, секретар постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту С.Бойко, секретар постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Каратєєв, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, представники засобів масової інформації.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Начальник відділу забезпечення діяльності 
 міської ради   Біліченко Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень