Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 02.11.2018 08:08
Кількість переглядів: 517

Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка , за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії.

Під час засідання було заслухано інформації начальників відділу культури і туризму С.Бабаєвої та відділу освіти Л.Грекової про стан підготовки закладів культури та освіти до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019р.р. відповідно. З даного питання до начальника відділу культури і туризму С.Бабаєвої за роз’ясненнями щодо причин відсутності опалення в Міському палаці культури звернулася заступник голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту О.Бойчук. 

Комісією також було розглянуто питання «Про підвищення вартості харчування учнів в закладах загальної середньої освіти з 01.01.2019», «Про придбання автобусу для користування учнями та вихованцями шкіл та КДЮСШ», «Про потреби галузі «Освіта» на наступний фінансовий рік». 

Комісія додатково включила та обговорила  звернення голови  Знам’янської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник.

За результатами обговорення питань порядку денного, враховуючи інформацію керівників установ, пропозиції депутатів міської ради, за підсумками роботи, членами постійної комісії було надано висновки та рекомендації. 

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Бойко, Ю.Клюка, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови - начальник фінансового управління Г.Лихота, голова  Знам’янської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник, начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Біліченко, начальник відділу культури і туризму С.Бабаєва, начальник відділу освіти Л.Грекова та головний бухгалтер установи О.Дончик.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії. Зі змістом протоколів засідань постійних комісій є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради. Протоколи постійних комісій».

Відділ забезпечення діяльності
міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень