Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Березня, 2024 р., 14:59
19 березня 2024 року, під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту Володимира Джулая, відбулося засідання зазначеної комісії з розгляду питання, що включено до плану її роботи на березень поточного року.
22 Березня, 2024 р., 12:00
18 березня 2024 року відбулося планове засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку.
22 Березня, 2024 р., 11:02
Днями на території Знам'янської громади відбулися профорієнтаційні зустрічі  представників Херсонського державного аграрно-економічного університету (далі - ХДАЕУ) з учнівською молоддю закладів загальної середньої освіти, а також посадовцями громади, керівниками  та спеціалістами відділів та управлінь Знам'янської міської ради з наступним підписанням Меморандуму про співпрацю.
22 Березня, 2024 р., 10:00
Стартовав черговий етап Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" під назвою "Досвід ветеранів вартий поваги". Його мета - показати учасникам війни, що попри нелегкий процес відновлення, життя може та повинно тривати, а цивільним нагадати, що суспільство має ставитись з повагою до досвіду колишніх військових. 
21 Березня, 2024 р., 13:43
18-19 березня 2024 року, під головуванням голів постійних комісій міської ради Романа Кондратьєва, Володимира Джулая, Нелі Данасієнко, Оксани Перемот відбулися засідання постійних комісій міської ради під час яких були розглянуті питання, що запропоновані  на розгляд чергової 59 сесії міської ради.
21 Березня, 2024 р., 10:38
    Солдат,  Єрмаков Тимофій Михайлович,  вірний  військовій  присязі  на вірність Українському  народу,  мужньо  виконавши  військовий  обов’язок,  в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 16.09. 2023 року,  під час виконання бойового завдання із  захисту територіальної  цілісності Батьківщини,  відсічі  та  стримування  збройної  агресії  російської  федерації  проти  України,  в  районі ведення бойових дій  біля  населеного пункту Вербове Запорізької області. 
21 Березня, 2024 р., 10:00
Стартовав черговий етап Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" під назвою "Досвід ветеранів вартий поваги". Його мета - показати учасникам війни, що попри нелегкий процес відновлення, життя може та повинно тривати, а цивільним нагадати, що суспільство має ставитись з повагою до досвіду колишніх військових. 
21 Березня, 2024 р., 09:30
У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє».
20 Березня, 2024 р., 17:01
Знам’янська міська рада постійно співпрацює з військовими та допомагає їм. Так, на звернення військовослужбовців Збройних Сил України відреагувала міська влада та працівники виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Вони згуртувалися, склалися коштами і придбали автівку (101000, 00 грн.)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень