Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Перший заступник міського голови В.Загородня провела робочу нараду з активом громадських організацій міста

Дата: 16.11.2018 20:18
Кількість переглядів: 595

14 листопада  перший заступник міського голови  В.Загородня  провела   робочу нараду з  активом   громадських  організацій міста.  
На  порядку денному розглядалися питання: 

-    внесення змін до Положення про міську комісію «Турбота і милосердя»; 
-    проведення безоплатного капітального ремонту житла пільговим категоріям населення; 
-    підготовки та відзначення визначних подій; 
-    проведення обстеження перевезення пільгових  категорій  громадян  на міських автобусних  маршрутах  загального  користування;
-    медичного обслуговування та забезпечення лікарськими препаратами. 

З даних питань інформували начальник управління соціального захисту Волошина А.М, начальник відділу інформаційної діяльності   та комунікацій з громадськістю  Зіньковська І.В., в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська   міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Муравський І.Б. 

В обговорені брали участь: голова Знам’янської міської організації ветеранів та інвалідів Чорнобилю «Квітень-86» Фуртак Ю.Б., голова Знам’янської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Школа В.І., голова Знам’янської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Фесюн М.С., в.о. голови громадської організації «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» Нікітін М.М., а також всі присутні представники активу громадських організацій.

Фуртак Ю.Б. подякував від себе особисто та членів організації лікарям лікарні за увагу та допомогу. Було порушено питання:  переліку ліків, які  надаються безкоштовно, але не завжди відповідають захворюванню пацієнта; щодо розміщення флюорографічного кабінету на І поверсі; про облаштування палат для ветеранів у кожному відділенні лікарні та належне їх утримання; про заміну посвідчень та інші.

Муравський І.Б.  надавав  відповіді  на запитання. Ігор Борисович зазначив, що адміністрація лікарні завжди доступна і готова вирішувати  всі проблемні питання в рамках чинного законодавства.

Начальник управління соціального захисту Волошина А.М  порушила питання щодо фінансування громадських організацій на наступний рік, наголосила на які цілі надається грошова допомога мешканцям міста відповідно до Положення про міську  комісію «Турбота і милосердя» та у яких розмірах. 

Валентина Григорівна Загородня запросила громадські організації делегувати своїх представників для участі в обстеженні перевезення пільгових  категорій  громадян  на міських автобусних  маршрутах  загального  користування, яке, відповідно до розпорядження міського голови, проводиться з 19 по 25 листопада поточного року. Також проінформувала присутніх, що протягом 2018 року проведені роботи по безоплатному капітальному ремонту житла  8 особам, що мають право на таку пільгу, нагадала пільгові категорії громадян та Порядок проведення таких робіт. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень