Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася нарада по вирішенню основних питань наповнення міського бюджету м. Знам’янка у 2018 році

Дата: 03.04.2018 17:00
Кількість переглядів: 563

Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г. Лихоти відбулася нарада по вирішенню основних питань наповнення міського бюджету м. Знам’янка у 2018 році. 

На нараді були присутні: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – С. Гребенюк, головний державний ревізор – інспектор відділу адміністрування податків і зборів фізичних осіб Олександрійського управління ГУ ДФС у Кіровоградській області В. Коваленко, керівник центру надання адміністративних послуг В. Михайлов, начальник відділу земельних питань міськвиконкому А. Грицюк, начальник відділу доходів, економічного аналізу та фінансування галузей фінансового управління міськвиконкому О. Глущенко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування управління МА та ЖКГ міської ради О. Мостовий, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому О.Голікова.

Під час проведення наради було обговорено найбільш актуальні питання контролю за нарахуванням та сплатою земельного податку та орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, насамперед по фізичних особах; встановлення належного контролю за повнотою надходжень до міського бюджету плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, недопущення розташування та розповсюдження рекламної продукції, розташування спеціальних конструкцій в місцях та на об’єктах, що належать до комунальної власності міста, безоплатно; контроль за сплатою до міського бюджету адміністративного збору. Також підіймалося питання можливості реєстрації по м. Знам’янка реєстраторів розрахункових операцій суб’єктами господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю пальним, на території міста (за місцем здійснення діяльності) та зменшення податкового боргу до міського бюджету.

За результатами проведеної наради було прийнято рішення про налагодження спільної роботи між виконавчим комітетом міської ради та Олександрійським управлінням ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо забезпечення належного контролю за сплатою земельного податку, орендної плати за землю та податку на нерухоме майно до міського бюджету м. Знам’янка, нарощування позитивної динаміки надходжень до бюджету адміністративного збору та плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень