Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Весна: суботники тривають!

Дата: 18.04.2018 16:51
Кількість переглядів: 589

Робочий день міського голови Сергія Філіпенка починається зазвичай однаково: до нього приходять знам’янчани, щоб розповісти про якісь наболілі проблеми в місті.

Та є й окрема категорія містян: вони шукають зустрічі з міським головою, щоб подякувати за зроблене в місті і висловити своє захоплення тим, як погарнішала Знам’янка останнім часом. 

Так, цієї весни наше місто виглядає особливо охайним. Втім, наведена краса – це результат величезної і кропіткої роботи як самих мешканців ( котрі прибирали зранку до вечора території біля своїх подвір’їв), так і двірників, працівників комунальних підприємств, також  міських установ і організацій. Та нагадаємо: за розпорядженням міського голови Сергія Філіпенка (в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля») суботники із благоустрою, озеленення міста тривають місяць  із 1 квітня до 1 травня. Тож, керівники всіх міських підприємств, організацій, установ, приватні підприємці, просто небайдужі знам’янчани наводили і наводять лад у місті у будь-який вільний для цього час.

СЛОВО – МІСЬКОМУ ГОЛОВІ.
Цими днями, дійсно, було виконано величезний обсяг робіт. Адже, зазвичай, коли тане сніг, на узбіччях доріг, на тротуарах і у сквериках можна побачити багато накопиченого бруду, непотребу. Тому хочу зараз подякувати всім, хто на славу попрацював цими днями на благо нашого  міста. Бригада з благоустрою, що працює при управлінні містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Робітників цієї бригади із самого ранку можна було бачити у різних частинах міста,- у скверах, парку, на цвинтарях. Вони, дійсно, виконали величезний обсяг робіт. Дякую за старанну працю майстру цієї бригади Борису Ніконову та робітникам: Наталі Толкущій, Ірині Снецкій, Василю Голованову, Василю Філюкову, Вадиму Нечипоренку, Віктору Промахову, Магерен Мамедову.

Комунальне підприємство «Комбінат комунальних послуг». Працівники цього підприємства навели просто ідеальну чистоту на міських цвинтарях. Це було нелегко. Адже протягом тижня люди приходили на цвинтарі прибрати могилки рідних, протягом тижня (щодня) накопичувалося багато непотребу і його треба було прибирати. Наводився лад і на тих могилках, які ніхто не прибрав до поминальних днів, зносилися старі величезні дерева, чагарники. Дякую за зроблене майстру дільниці Сергію Желудченку, робітникам Сергію Куцу, Миколі Едвабному, Володимиру Сизьку, Віктору Сосновському, водію автогрейдера Сергію Білоголовому, водію навантажувача Олександру Молдові, водію автомобіля Павлу Біскубу.

Окрема величезна подяка за допомогу в наведенні ладу в місті начальнику виробничого підрозділу «Знам’янське територіальне управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд «ПАТ «Укрзалізниця»» Ігорю Лелеці, а також робітникам цього залізничного підприємства – водію МАЗу Сергію Коржу, машиністу екскаватору Сергію Яровому! Дякую головам ОСББ, квартальних комітетів, ЖБК за активну участь у справі наведення ладу в місті! Про них – розповімо окремо! 

Міський голова Сергій Філіпенко      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень