Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Дитинство – це найпрекрасніша пора в житті людини

Дата: 04.06.2018 16:48
Кількість переглядів: 1369

Фото без описуДитинство – це найпрекрасніша пора в житті людини, проте доля не всіх дітей обдарувала радістю батьківства. Тому про дітей-сиріт, які позбавлені радості спілкування з рідними батьками, держава подбала створивши їм максимально наближенні умови до родинних в прийомних сім’ях та в дитячих будинках сімейного типу. 

Отже, в День захисту дітей слова щирої подяки линуть до прийомних батьків та батьків-вихователів, які закладають в юні душі та серця високі моральні та духовні цінності.

31 травня цього року з нагоди відзначення свята, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування привітали подарунками: заступник голови обласної державної адміністрації - Лобанова Світлана Василівна, начальник служби у справах дітей Кіровоградської ОДА – Чернявська Наталія Сергіївна, керуюча справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради – Ратушна Ірина Олександрівна, начальник служби у справах дітей – Карпук Лариса Дмитрівна.

Гості, спілкуючись із дітьми, поцікавились їхніми успіхами у навчанні та особистому житті та вручили пам’ятні подарунки.

Діти - це безмежна, ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від дорослих.  Майбутнє країни залежить від них. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими.

Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Об'єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень