Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще ОСББ, «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору»

Дата: 16.05.2018 16:45
Кількість переглядів: 607

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося засідання комісії з проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Відповідно до вимог Положення про конкурс, затвердженого рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 23.11.2017 року №327 зі змінами та доповненнями, до 15 березня 2017 року, для участі в Конкурсі  подано 10 заяв, а саме:

5 заяв на участь в номінації на звання "Кращий багатоповерховий будинок". Це житлові будинки: №13 по вул. Привокзальній; №11 по вул. Партизанській; №1 по вул. Некрасова; №32 по вул. Київській; №17 по вул. Привокзальній.

5 заяв на участь в номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Це ОСББ: «Злагода» по вул. Віктора Голого,95; «Яблонька» по вул. Скирди,20; «СТРІЛА РЛК 6» по вул. Віктора Голого,122-а; «Грушевського 33» по вул. Михайла Грушевського,33; «Наш спільний дім-6» по вул. Глібка,6.

У номінаціях «Краща вулиця» та  «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» заяв не надійшло.
Усі кандидати на участь у конкурсі не були переможцями конкурсу 2015-2016 р.р. та 2016-2017 р.р. і тому мають право бути учасниками конкурсу 2017-2018 р.р..

Для підведення підсумків огляду-конкурсу учасники подають матеріали у вигляді текстових та фотографічних матеріалів формату А4, оформлені у швидкозшивач, не пізніше 5 червня поточного року.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення щодо:
допущення до фінальної частини конкурсу усіх учасників, що подали заяви;

затвердження зразків оціночних листів міського огляду конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору";

отримання інформації щодо заборгованості учасників за ЖКП перед КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» станом на 01.06.2018 року;


проведення наступного засідання комісії щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору"  після 11.06.2018 року;

Участь в роботі комісії взяли члени комісії щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" секретар міської ради Н.Клименко, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальник  відділу забезпечення діяльності   міської ради Н.Біліченко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ О.Мостовий, голова громадської організації «Міський  гандбольний клуб «Локомотив» , член  виконавчого комітету В.Довгаленко, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул.

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Н.Біліченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень