Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Учні та  викладачі музичної школи імені М. В. Лисенка відзначили святковим концертом День вчителя

Дата: 08.10.2018 16:43
Кількість переглядів: 541

Фото без описуПерша неділя жовтня щедра на свята,  міжнародні: День музики, День людей похилого віку, День ветерана  та День вчителя, які 5 жовтня 2018року учні та викладачі музичної школи імені М. В. Лисенка відзначили святковим концертом.

З  цієї   нагоди були запрошені шановні гості, ветерани школи, які зараз знаходяться на заслуженому відпочинку  -  Шульга Лариса Петрівна, Мельниченко Євдокія Павлівна, Борисова Валентина Степанівна, Приходько Фото без описуВалентина Вікторівна, Кобець Володимир Кирилович. На жаль не всі запрошені змогли бути присутні  на заході.

Теплі слова подяки за багаторічну працю лунали від ведучих концерту учениць школи Курись Анни та  Муссолітіної Поліни та їх викладача Потапчук Людмили Яківни.

Фото без описуВ програмі концерту звучали твори сучасних композиторів та композиторів класиків у виконанні учнів та викладачів  школи:  Репетило Вєри (скрипка), Горошка Святослава (сопілка), Почхуа Єгора (акордеон), Репенко Даниїла (гітара), Нагуляк Дарії (фортепіано), фортепіанного дуету викладачів у складі Бодні Н.А. та Бодні І.М.  

Фото без описуПриємним сюрпризом став музичний подарунок від учениці фортепіанного відділу Тимчій Аксенії. Свою п’єсу «Мої перші гами» вона присвятила викладачам музичної школи. Фортепіанний  дует викладачів школи у складі  Коваленко Є. В та Бодні І. М. виконав «Арію» Й. Баха  як присвяту всім музикантам - викладачам, які відійшли у вічність.

А вокальний ансамбль під керівництвом  Потапчук Л. Я. подарував всім присутнім пісню Н. Май «Любі вчителі». 

Фото без описуЗ найщирішими словами  вдячності та найкращими побажаннями до гостей та вчителів звернувся директор школи Івасенко Сергій Володимирович.

Вітали гостей школи квітами та подарунками, а кращі викладачі школи отримали подяки та грамоти з нагоди професійного свята.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень