Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Робоча нарада з працівниками Центру надання адміністративних послуг з питання стану надання адміністративних послуг

Дата: 21.06.2018 16:42
Кількість переглядів: 528

Фото без описуПерший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна провела робочу нараду з працівниками Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради з питання стану надання адміністративних послуг.

У нараді взяли участь начальник відділу-керівник Центру надання адміністративних послуг Михайлов Віталій Вікторович, державні реєстратори речових прав на нерухоме майно та реєстратор юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та головний спеціаліст-адміністратор Центру.

Під час наради Михайловим В.В. поінформовано присутніх про роботу Центру, так, станом на 20 червня 2018 року рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 23 березня 2017 року № 92 затверджено адміністративні послуги, які надаються через Центр та налічують 232 види послуг.

На даний час Центром фактично надається 176 видів послуг у сферах: тимчасового порушення існуючого благоустрою території міста з подальшим його відновленням; житлово-комунального господарства; архітектури та містобудування; економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі; соціального захисту; інформаційної діяльності; контролю та роботи із зверненнями громадян; обліку та розподілу житла; молодіжної політики та у справах дітей; земельних питань; реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання особи; державної реєстрації бізнесу; державної реєстрації нерухомого майна; державного земельного кадастру; санітарно-епідеміологічної експертизи; екології та природних ресурсів; держпраці; держпродспоживслужби; архітектурно-будівельного контролю; водних ресурсів; нагляду за дорожнім рухом; охорони культурної спадщини та ветеринарної медицини.

Фото без описуПротягом І півріччя 2018 року надано 4681 адміністративна послуга. За відповідний період минулого року – 4006 послуг.
За І півріччя 2018 року зареєстровано місце проживання – 595 громадян;

Знято з реєстрації – 468 осіб.

Протягом січня-червня 2018 року складено 303 протоколи про адміністративні правопорушення та постанови, з них передбачені статтями 197, 198 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відповідно до підпункту 4 пункту 35 Постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року №1751 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної допомоги сім'ям з дітьми» видано 1007 довідок про реєстрацію місця проживання громадян для отримання допомоги на дітей одиноким матерям та отримання паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм.

Надано 402 відомості на запити, відповідно до статті 16 Закону України «Про захист персональних даних».

Державними реєстраторами речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради зареєстровано 589 заяв, з них: 320 заяв щодо реєстрації права власності на нерухоме майно та 205 заяв щодо реєстрації іншого речового права (оренда), 11 заяв щодо внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та 53 заяви щодо надання інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. За державну реєстрацію прав сплачено 69500,00 грн.

Державним реєстратором юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено 870 - реєстраційних дій. Отримано коштів – 25598,00 грн.

Також, В. Михайлов зазначив, що на даний час налагоджено ефективну співпрацю з управліннями та відділами виконавчого комітету міської ради, а також з Знам’янським районним сектором УДМС України в Кіровоградській області та відділом у Знам’янському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградської області.

Під час робочої наради обговорено питання щодо розширення спектру послуг, створення умов для комфортного перебування відвідувачів у Центрі та організації високої якості обслуговування.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень