Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 01.06.2018 16:35
Кількість переглядів: 514

Під головуванням   міського голови Філіпенка Сергія Івановича 31 травня   пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено   15  проектів  рішень,  затверджено 15.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав,  видачі  дублікатів свідоцтв про право власності  замість зіпсованих та втрачених, затверджено загальні, першочергові та  позачергові списки квартирного обліку працівників виробничого підрозділу служби локомотивного господарства «Локомотивне депо Знам’янка» регіональної філії «Одеська залізниця» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

Рішенням виконавчого комітету встановлено пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості будівництва індивідуального гаражу по вул. Михайла Грушевського (біля будинку №43) у м. Знам'янка та присвоєно окрему адресу нежилому приміщенню жіночої та дитячої поліклініки Знам’янської центральної районної лікарні по вул. Партизанській, 59  у  м. Знам’янка, зареєстрованому за територіальними громадами сіл Знам’янського району на праві спільної комунальної власності.

На засіданні розглянуто заяву директора КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради Джулая В.О. та погоджено місце встановлення пам’ятного знаку колишньому головному лікарю КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Шандрі Ганні Василівні на фасаді поліклінічного відділення лікарні КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня»  по вул. Героїв Чорнобиля, 6.

Рішенням виконкому надано дозвіл фізичній особі-підприємцю Холявці О.А. на тимчасове розміщення  дитячих атракціонів у Міському парку відпочинку в  період з 15.06.2018 р. по 31.10.2018 р.

З метою створення умов для організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей, внесено зміни до рішення виконавчого комітету №121 від 19 квітня 2018 року «Про затвердження заходів щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2018 року» в частині збільшення кількості пришкільних таборів, а саме: додано НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» для більш широкого охоплення дітей шкільного віку в літку відпочинком. 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти та забезпечення системного кваліфікованого супроводження, ефективного використання кадрового потенціалу прийнято рішення виконавчого комітету про створення Інклюзивно-ресурсного центру  при відділі освіти  з                  02 серпня 2018 року, затверджено його Положення та штатну чисельність працівників  центру.

Взято до відома повідомлення директора Знам’янського відділення ТОВ «Оптімал НЕТ» Садовського В.А. щодо проведення інформаційної кампанії по встановленню інформаційного намету з надання послуг інтернету:  з 01.06.2018 р. по 14.06.2018 р. у Привокзальному мікрорайоні біля  центральної  алеї, з 15.06.2018 р. по 30.06.2018 р. по вул. Михайла Грушевського біля «Укрпошти».

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень