Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

26 червня 2018 року о 09.00 годині роботу 53 сесії міської ради після перерви, що була оголошена 20 червня 2018 року, не було продовжено

Дата: 26.06.2018 16:19
Кількість переглядів: 664

Фото без опису26 червня 2018 року о 09.00 годині роботу 53 сесії міської ради після перерви, що була оголошена 20 червня 2018 року, не було продовжено.

Міський голова  Сергій Іванович Філіпенко перед початком роботи повідомив, що  на пленарному засіданні п’ятдесят третьої сесії міської ради сьомого скликання із 34 депутатів  міської ради зареєструвалися 11 депутатів, 4 депутати міської ради були присутні, але не зареєструвалися, відсутні депутати  у кількості 19 осіб, що не дало можливість сесії право бути правомочною.

Міський голова надав присутнім  інформацію щодо збитків через неприйняття міською радою до 01 липня 2018 року місцевих податків на 2019 рік, а це більше 6 млн.грн. А також, лист комунального закладу «Знам’янська міська лікарні  ім.А.В.Лисенка» щодо недостатності бюджетних призначень по заробітній платі з нарахуванням на липень 2018 року в сумі 2 млн. 39 тис. грн.

Також не проводяться  роботи по управлінню МА та ЖКГ, що були заплановані ще у 2017 році та виконання яких було перенесено на 2018 рік. Вартість по об’єктам, виконання яких було заплановано на перше півріччя, через відсутність затверджених міською радою бюджетних призначень, наразі суттєво зросла.

Сергій Іванович ще раз зазначив, що це обов’язок депутатів брати участь в роботі сесії міської ради, і вони повинні його виконувати, а не блокувати своєю бездіяльністю життєдіяльність міста.

Відповідно до п.1.1 ст.27 Регламенту Знам’янської міської ради Сергій Іванович оголосив перерву  до 9.00 години  03 липня  2018 року.

У  пленарному засіданні п’ятдесят  третьої сесії  міської ради 26.06.2018 року брали участь: депутати міської ради О.Бойчук, С.Каратєєв, Н.Клименко, Н.Коленченко, О.Кузін, О.Луц, В.Мацко, І.Микуляк, Ю.Сопільняк, С.Філіпова, О.Антоненко; Ю.Майборода, А.Мороз, І.Грінченко, Н.Тишкевич  - були присутніми, але не зареєструвалися; заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, мешканці міста.

Депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання, відсутні на  пленарному засіданні п’ятдесят  третьої сесії  міської ради 26.06.2018 року: С.Бойко, Ю.Клюка, О.Рубан, М.Терновий – лікарняний; Н.Данасієнко, І.Зіньковська, Р.Кондратьєв, О.Тітарєв – відпустка; О.Куцов, Т.Макарова, С.Постика, О.Озеряний, В.Озеряний, А.Тесленко виробнича необхідність; С.Пашко - причина відсутності не повідомлена; С.Лєвінте, К.Пастух, Н.Тесленко - за сімейними обставинами; Л.Семиніна – відрядження. Причини своєї відсутності депутати повідомили в телефонному режимі.

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень