Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 18.06.2018 16:11
Кількість переглядів: 485

Фото без описуПід головуванням голови комісії Р.Кондратьєва, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань землекористування та будівництва під час якого депутати розглянули звернення одного з приватних підприємців міста щодо ситуації, яка склалася біля його закладу по вул. Володарського, пов’язаною з відсутністю, на думку заявника,  пожежного проїзду. 

За результатами розгляду, комісією прийнято рішення щодо проведення встановлення межових знаків ліцензованою організацією. 

Наступне засідання комісії з даного питання відбудеться після встановлення межових знаків, із запрошенням представників суміжних земельних ділянок (землекористувачів), представників юридичного відділу, відділу архітектури та містобудування, відділу земельних питань, ДСНС.

У роботі комісії брали участь: Р.Кондратьєв, Н.Тишкевич, Ю.Майборода, В.Озеряний, О.Кузін – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва; А.Мороз – заступник голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста; І.Грінченко – заступник голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища; начальник відділу земельних питань А.Грицюк, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування О.Мостовий, головний спеціаліст юридичного відділу О.Буріко, заявник.


Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради  
Біліченко Н.В.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень