Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Старт у майбутнє життя без надзвичайних ситуацій дає дитячий Фестиваль юних пожежних

Дата: 21.05.2018 15:40
Кількість переглядів: 649

Фото без опису24-й рік поспіль дітей із різних районів Кіровоградщини гостинно покликав Фестиваль дружин юних пожежних який проходив 16 травня у м.Долинська, Кіровоградської області.

Солідний вік Фестивалю свідчить, що вже не одне покоління кіровоградської  молоді виросло з чітким усвідомленням необхідності суворого дотримання правил безпеки у житті.

Фото без описуВзяти участь у зональному етапі Фестивалю випала честь 15 командам із Петрівського, Онуфріївського, Олександрійського, Долинського, Знам'янського, Новгородківського, Світловодського, Устинівського, Бобринецького, Компаніївського району та міст  Знам’янки, Олександрії, Світловодська, Долинська.

Фото без описуТож відчуття яскравого свята на сцені  поєднувалось з почуттям гордості від того, що вони, подолавши суперників у напруженій боротьбі шкільного та районного  етапів, вибороли право представляти малу батьківщину знам’янщини.  Виступ кожної з 15 дружин був оригінальний і цікавий. Велика палітра творчих знахідок і мистецьких підходів, талановитих викладів і влучних рішень   допомагала юним артистам розкрити основну тему конкурсу – безпеку життєдіяльності. І, разом з тим, робили непростою задачу суддівської колегії.

Чудовий вокал, дикція, хореографічна підготовка високого рівня, майстерно підготовлені декорації плюс високого рівня знання теорії та практики відзначали 2 конкурси  «Домашнє завдання» та «Медичний».

Фото без описуПід час конкурсів добре проявили себе наші юнаки й дівчата з  НВК «ЗШ №3-гімназія» м.Знам’янки та філії «Іванковецька   ЗШ I-III ступенів» ОНЗ «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів ім..Т.Шевченка». 

Але настала вирішальна мить – судді вийшли до громади з остаточним рішенням, згідно з яким наші команди «Запальні дівчата» та «Рятівник» було нагороджено дипломами як найкращі у номінаціях фестивалю. Звичайно ж, як і в кожного свята, у руху юних пожежних є й своя зворотня сторона, за якою - напружена праця, виснажливі репетиції, вирішення нелегких організаційних питань. І хто, як не організатори команд, найкраще знають, а це: заступник директора з виховної роботи Москаленко Л.І., педагог-організатор      Штефанко С.В., соціальний педагог Колеснік А.В. Знам’янської НВК «ЗШ №3-гімназія», заступник завідувача філії з виховної роботи Москаленко Л.П.  та педагог-організатор Ісаєнко А.Ю. філії «Іванковецька   ЗШ I-III ступенів» ОНЗ «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів ім..Т.Шевченка», скільки зусиль потрібно докласти, скільки часу потрібно витратити, скільки варіантів випробувати та відхилити, щоб виступ «засяяв».

Фото без описуМи вітаємо наші команди з успішним виступом на зональному етапі  ДЮП. Також, слід подякувати  адміністраціям навчальних закладів (дир.Подвиженко О.І та Василенко Л.І.), відділам освіти міста Знам’янки та Знам’янського району  (нач. Грекова Л.А. та Сидоренко В.Г),  за підготовку команд до змагань фестивалю ДЮП.

Фото без описуВарто подякувати за небайдужість до організації та виступу команд на Фестивалі м.Долинській Іванковецькому сільському голові Лілії Миколаївні Магась.

Тож бажаємо усім успіхів і щоб не залишали улюблене захоплення, адже знанням з безпеки завжди знайдеться застосування  на довгому життєвому шляху.
                                                                     
Знам’янський МРВ Управління ДСНС України
у Кіровоградській області 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень