Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

За підсумками робочої наради

Дата: 11.04.2018 15:32
Кількість переглядів: 517

Процес об’єднання міських лікарень, або як його ще називають - процес створення єдиного медичного простору у місті, -  ще триває.

На нещодавній черговій нараді із цього приводу розглядалося кілька важливих питань. Це – штатний розпис медичного закладу, ремонт приміщень,  розташованих на його території, створення єдиної їдальні й котельні у лікувальному закладі( аби їхнє використання було економнішим), а ще обговорювали й таку важливу для лікарні і міста проблему як реконструкція декількох приміщень під службове житло для молодих спеціалістів. Нарада проходила під керівництвом міського голови Сергія Філіпенка та за участі першого заступника міського голови Валентини Загородньої і в.о. головного лікаря міської лікарні Ігоря Муравського.

Після наради всі учасники офіційного заходу, разом із завідуючою поліклінікою Ольгою Кубкіною та фахівцями лікарні, оглянули будівлі закладу, остаточно визначилися із проведенням ремонтних робіт у приміщеннях лікарні. Сергій Філіпенко подякував Людмилі Полєжай та Ігорю Муравському за те, як господарча група медзакладу працює над збереженням та вдосконаленням існуючого тут обладнання, за те, що підібрали для роботи у лікарні хороших спеціалістів.

Ігорю Муравському міський голова доручив підготувати розрахунки, технічну документацію, плани об’єктів, де розпочинатимуться ремонтні роботи.

- Робимо все, щоб якнайшвидше завершити процес об’єднання лікарень,- роз’яснює Сергій Філіпенко, - і щоб водночас у  новій об’єднаній лікарні знам’янчани мали змогу отримати дійсно якісні медичні послуги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень