Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Випускний – 2018

Дата: 25.06.2018 15:17
Кількість переглядів: 704

Фото без опису23 червня 2018 року в місті Знам’янка відбулося загальноміське свято «Випускник -  2018», що стало особливим не тільки для винуватців події, а й для всього міста, адже вдруге випускний вечір був загальноміським і відбувся у міському Палаці культури. 

Організаторами свята стали працівники відділу освіти та закладів освіти міста. Святкування розпочалося у міському парку відпочинку, де  збиралися випускники, вчителі, батьки, усі  бажаючі фотографувалися на згадку біля святкової фотозони. 

Фото без описуСвято продовжилося урочистою ходою випускників: красивих, щасливих, усміхнених,  разом із учителями, батьками, представниками міської влади, відділу освіти у супроводі барабанщиць вони крокували  центральною вулицею міста. 

Біля Палацу культури лунає музика. Випускників зустрічають танцювальними постановками, беруть інтерв’ю про спогади про школу, друзів, вчителів,  плани Фото без описуна літо.

Актовий зал заповнений гостями, батьками. 

Гучними оплесками зустріли присутні тих, для кого цей вечір став першою сходинкою у доросле життя – випускників закладів загальної середньої освіти міста Знам’янка.

Фото без описуУрочиста частина розпочалася вітальними словами міського голови Філіпенка Сергія Івановича, помічника народного депутата України Олеся Довгого Андрія Іщенка. 

«Бажаю вам, щоб доля до вас була прихильною. Щоб вибір фундаментальної професії був улюбленим покликанням на все життя. Щоб і в дорослому самостійному житті ваші почуття були високими й шляхетними. Щоб ви стали опорою, справжньою духовною елітою нашої України. Покидаючи берег свого дитинства, сподіваюся, що в душі та серці завжди будете зі своє першою   малою Батьківщиною.»  - , підкреслив у своєму виступі міський голова.          

Фото без описуНачальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна та міський голова Філіпенко Сергій Іванович першими привітали та вручили атестати з відзнакою та медалі за високі досягнення у навчанні двом кращим випускникам міста. 

Почесні відзнаки відділу освіти отримали випускники, що під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання набрали 180 і більше балів.

Фото без описуВручили атестати про закінчення повної загальної середньої освіти директори закладів, привітали із завершенням навчання класні керівники, перші вчителі, батьки. 

Захід  не обійшовся без щирих слів, пісень, танців. Були, звичайно, і сльози, і зворушливі побажання щасливої життєвої дороги та здійснення мрій. У  ритмах вальсу кружляли випускники… Цей день вони будуть згадувати як один з перших кроків у доросле життя.

Фото без описуПо закінченню свята для випускників організовано привітальний  сюрприз від народного депутата України Олеся Довгого – файєр-шоу, яке підвищило рівень настрою та додало емоцій випускникам та гостям.

Фото без опису

Відділ освіти виконавчого комітету 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень