Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 27.06.2018 15:02
Кількість переглядів: 550

Фото без описуПід головуванням  міського голови Філіпенка Сергія Івановича 27 червня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 19  проектів  рішень,  затверджено 19.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав, надання можливості батькові спілкуватись з малолітньою дитиною, передачі  неповнолітньої дитини для подальшого виховання матері.

Заслухано звіти про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2017/2018 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2018/2019 року керівника КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявського, директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябова,  заступника начальника відділу освіти Н.Черкас, начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т.Костікової, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка» І.Муравського, заступника начальника виробничого підрозділу «Знам`янське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» В.Іванова, начальника  Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» О.Ковбасюка, в.о. головного інженераФото без опису Знам’янського управління по експлуатації  газового господарства Т.Слободніченко та інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства М.Нікітіна.  Затверджено  плани заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року по об’єктам, надані доручення керівникам та заплановано заслухати вищезазначених керівників підприємств, установ та організацій  про хід виконання плану заходів з підготовки до  роботи в осінньо-зимовий  період 2018/2019 року на засіданні виконавчого комітету Знам’янської міської ради до 01 серпня 2018 року.

У відповідності до  розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 15 березня 2018 року №150-р "Про обласний план заходів з  реалізації Стратегії подолання бідності на 2018 рік" затверджено міський план  заходів з реалізації Стратегії подолання бідності на 2018 рік.

Рішенням виконкому надано дозволи релігійній громаді (парафії) Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ м.Знам’янка строком на п’ять років на розміщення зовнішньої рекламної конструкції (табличка з вказівним елементом) на опорі лінії електропередач по вул. Віктора Голого, 30 біля магазину «Хата меблів» та ФОП Чайці Тетяні Вікторівні на розміщення зовнішньої рекламної конструкції типу штендер,  на газонній частині вул. Михайла Грушевського біля магазину «Золотий вік» по вул. Матросова, 45-В.

На  звернення    голів квартальних  комітетів №17  та №19  щодо  внесення  змін до розкладу  руху  пільгових рейсів  по автобусному  маршруту №2   «Готель-мікрорайон  «Південний» прийнято рішення виконкому про перенесення пільгового  рейсу з 13.45 на 10.45 з  початкового пункту.

Рішенням  виконкому погоджено приватному підприємству "Продюсерський центр " Гастролі в Україні" розміщення та проведення гастрольних заходів циркової програми цирку "Кобзов" 10 липня 2018 року на площі Героїв Майдану.
Внесено зміни до штатного розпису комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».  


Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень