Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Книжковий тиждень

Дата: 19.11.2018 14:57
Кількість переглядів: 478

Фото без описуВ рамках відзначення Дня гідності та свободи 12 листопада 2018 року в міському Палаці культури відбулась презентація книги «Позивний “Бандерас”» та зустріч з її авторами - Сергієм Дзюбою та Артемiєм Кiрсановим.

Після презентації присутні мали можливість переглянути однойменний художній фільм, прем’єрний показ якого зараз відбувається по всій Україні. 

Фото без опису«Позивний “Бандерас”» — це справжній військовий бойовик, створений на основі реальних подій, які були відображені в щоденнику нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповідей  воїнів АТО. Стрічка вийшла в широкий український прокат 11 жовтня 2018 року та увійшла до складу фільмів, які презентовані в рамках Тижня українського кіно. 

Фото без описуЗ метою популяризації якісної сучасної української літератури для дітей, 16 листопада в місті Знам’янка відбувся «Літературний день», в рамках якого пройшли творчі зустрічі та літературні уроки з дитячими письменниками на базі НВК ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Г. Шевченка та НВК ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія: Олегом Чаклуном, Сергієм Кузаном, Сергієм Товстенко, Оленою Колінько, Іваном Андрусяком та Оленою Горобець. Але наймасовіша зустріч з письменниками відбулась на базі міського Палацу культури, на яку прийшло більше 300 дітей та дорослих. 

Фото без описуНа учасників заходів чекало справжнє свято дитячої книжки, живе і щире спілкування школярів із письменниками, чия творчість вивчається в новій шкільній програмі.

Всі бажаючі мали чудову нагоду ознайомитися з новинками українського книжкового видавництва «Фонтан казок» та придбати книги з автографами письменників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень