Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася зустріч голови правління Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Штумана П.Л. та генерального директора Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Саінсуса О.Д. з керівниками підприємств міста

Дата: 01.06.2018 14:53
Кількість переглядів: 464

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка С.І. відбулася зустріч голови правління Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Штумана П.Л. та генерального директора Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Саінсуса О.Д. з керівниками підприємств міста. 
    
На порядку денному розглядалися  питання: 

Забезпечення скоординованості дій роботодавців, їх організацій та об'єднань щодо виконання науково-технічних і соціальних програм, спрямованих на збільшення обсягів виробництва продукції і послуг, підвищення їх конкурентоспроможності, врегулювання та поліпшення умов праці.

Основні напрями економічного розвитку підприємств в сучасних умовах, проблемні питання та їх вирішення.

Крім того, обговорювалися питання дефіциту професійних кадрів в промисловості. Одним із рішень цього питання організація бачить у запровадженні професійно-технічної та вищої дуальної освіти, при якій поєднується навчання осіб у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації. 

Під час зустрічі гості міста відповіли на поставлені питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень