Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У політичних дебатах перемогли… Знам’янські школярі!

Дата: 14.05.2018 14:52
Кількість переглядів: 536

Фото без опису11 та 12 травня в місті Київ проходив Національний дебатний турнір із політичних реформ серед студентів та школярів. Змагались між собою 28 команд з різних міст України. Команду міста Знам'янки представляли: Марія Любушко, учениця НВК "Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 - гімназії" та Олександр Коваленко, учень Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка. Всі команди набирали бали в дебатах І та ІІ турів, по підсумках 4 команди від школярів та від студентів потрапляли в фінал. Два фінали проходили паралельно.

Учасники політичних дискусій повинні були переконати  суперника  фактами у своїй правоті ( і саме переконати, а не перекричати чи не дати можливості опоненту виступити!), та ось тільки тему самої дискусії школярам і студентам повідомляли … за 15 хвилин до  початку самих дебатів.

Фото без описуКористуватися  будь-якими джерелами інформації під час дискусії заборонялося. 
Марію Любушко по праву називали «залізна леді», - вона спокійно і впевнено вела дискусію. Олександр Коваленко запам’ятався як людина, котра знає відповіді на всі запитання, його аргументам ніхто не міг протидіяти, а емоції – заряджали зал та змушували вірити кожному його слову. 

По результатах серед школярів 1 місце посіла команда міста Знам'янки, а серед студентів - 1 місце у команди з міста Житомир. Запекла боротьба, гідні суперники, емоційне напруження та чесна перемога. 

Бездоганно доповнюючи один одного Марія та Олександр стали переможцями та привезли до міста довгоочікуваний кубок.

Фото без описуВисловлюємо подяку викладачам шкіл, котрі дали відмінні знання своїм учням! Окрема подяка батькам учнів, - це вони виховали справжніх ерудитів і ораторів! Дякуємо  команді  «Активна громада» міста Знам’янка - Марії  Любушко та Олександру Коваленко!

Найщиріша подяка і привітання із перемогою – координатору Всеукраїнської ініціативи «Активна громада», організатору і модератору регіонального дебатного турніру Олені Олізько!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень