Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 14.11.2018 14:39
Кількість переглядів: 511

Під головуванням голови комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісії, та винесені на розгляд сесії міської ради. 

До початку розгляду питань, що були заплановані для розгляду. Члени постійної комісії розглянули звернення, що надійшли на адресу комісії від підприємств, установ, організацій, мешканців міста.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2018 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів, враховуючи перевиконання дохідної частини міського бюджету. Галина Вікторівна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Відповіла на запитання присутніх. Додатково на розгляд постійної комісії було представлено інформацію щодо змін по доходах та видатках, що пропонуються розглянути в доповнення до проекту рішення. 

Депутати заслухали інформації: щодо змін, які пропонуються внести до Міських програм; про хід виконання Міських програм тощо. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. Комісією надано висновки та рекомендації щодо змісту окремих розділів проектів Міських програм, що пропонуються до затвердження на черговій сесії міської ради.

В.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський представив для розгляду проекти рішень, що стосуються майна комунальної власності в частині продовження дії договорів оренди частини приміщень міської лікарні.
За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.Мороз, М.Терновий, О.Антоненко, О.Рубан – члени постійної комісії з питань бюджету  та економічного розвитку міста, депутат міської ради  Ю.Клюка, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня   ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, голова Знам’янської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник, представники закладів дошкільної освіти міста.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії. Зі змістом протоколів засідань постійних комісій є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради. Протоколи постійних комісій».

Відділ забезпечення діяльності  міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень