Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 16.05.2018 14:31
Кількість переглядів: 528

Під головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І. О. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На порядок денний комісії були винесені 10 питань, а саме: 1- про встановлення часів спілкування батька, з малолітньою донькою; 1- про надання дозволу щодо участі батька у вихованні дитини; 1- про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав батька, стосовно малолітньої доньки; 1- про зняття статусу дитини позбавленої батьківського піклування з неповнолітнього та доцільність повернення його в сім’ю матері; 1- про переведення прийомної сім’ї в статус дитячого будинку сімейного типу та влаштування до нього малолітніх дітей; 1- про виведення малолітньої з прийомної сім’ї; 1- про надання дозволу на продаж житлового будинку з господарсько-побутовими будівлями та спорудами та земельної ділянки право користування якими належить малолітнім дітям; 1- про надання дозволу на дарування на ¾ частки житлової квартири право користування якою належить малолітнім дітям; 1- про надання дозволу на дарування житлового будинку з господарсько-побутовими будівлями, спорудами та земельної ділянки право користування якими належить неповнолітньому; 1- про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.04.2018 року № 92;

Під час засідання заслухано інформацію, а також членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених. 

По кожному питанню прийняті рішення та надані відповідні рекомендації: 6 - проектів рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради; 2 – перенесено на наступне засідання комісії; 1 - підготовка службою у справах дітей висновку про доцільність позбавлення батька батьківських прав; 1 - про встановлення часів спілкування батька з малолітньою донькою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень