Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У пленарному засіданні 53 сесії міської ради 7 скликання, у зв’язку з відсутністю кворуму, знову оголошено перерву до 09.00 год. 26 червня 2018 року

Дата: 20.06.2018 14:29
Кількість переглядів: 474

20 червня 2018 року о 09.00 годині мало бути продовжено роботу 53 сесії міської ради після перерви, що була оголошена 15 червня 2018 року.

Проте, міський голова  Сергій Іванович Філіпенко перед початком роботи повідомив, що  на пленарному засіданні п’ятдесят третьої сесії міської ради сьомого скликання із 34 депутатів  міської ради присутні 13 депутатів, відсутні депутати  у кількості 21 особа, що не дає сесії право бути правомочною.

Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко зачитала причини відсутності депутатів, а саме: Н.Тесленко – за сімейними обставинами,  К.Пастух, Р.Кондратьєв, І.Зіньковська, О.Тітарєв – відпустка; С.Пашко, О.Куцов, О.Озеряний – виробнича необхідність; С.Бойко, Ю.Клюка, Н.Тишкевич, М.Терновий, О.Рубан – лікаряний; Л.Семиніна, Ю.Майборода – відрядження;  Т.Макарова, В.Озеряний, С.Постика,  Н.Данасієнко, С.Лєвінте, А.Тесленко – причина відсутності не повідомлена. 

До присутніх депутатів щодо необхідності збільшення фінансування захищених статей видатків, звернувся в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський. Ігор Борисович поінформував, що наразі триває оптимізація штатної чисельності закладу, є необхідність виділення додаткових коштів з метою уникнення кризової ситуації з виплатою заробітної плати, вихідної допомоги, що є захищеними статтями видатків і мають фінансуватися в першу чергу.

Міський голова  наголосив на тому, що відповідальність за якісне надання медичної допомоги населенню міста та району, а це більше 50,0 тис. чоловік, покладається на в.о. головного лікаря та колектив закладу, і тому, як ніколи, є необхідною злагоджена робота лікарів та робота депутатського корпусу у повному складі, прийняття, таких необхідних, змін до бюджету.

Начальник управління МА та ЖКГ Нікітін М.М. довів до відома присутніх інформацію про повідомлення, що надійшли від виконавців робіт, розпочатих у минулому році по капітальному ремонту дворових та прибудинкових територій житлових будинків по вул. Привокзальній, 7,11,12 про відмову продовжувати роботи у зв’язку з відсутністю фінансування (кошти передбачені проектом змін до бюджету, який запропоновано розглянути на поточній 53-ій сесії міської ради). Зазначив, що вартість робіт по іншим об’єктам, виконання яких було заплановано на перше півріччя, теж зросла, а тому є потреба додаткового фінансування.

Відповідно до п.1.1 ст.27 Регламенту Знам’янської міської ради Сергій Іванович оголосив перерву  до 9.00 години  26 червня  2018 року.

У  пленарному засіданні п’ятдесят  третьої сесії  міської ради 20.06.2018 року брали участь: депутати міської ради О.Бойчук, С.Каратєєв, Н.Клименко, Н.Коленченко, О.Кузін, О.Луц, В.Мацко, І.Микуляк, А.Мороз,  Ю.Сопільняк, С.Філіпова, О.Антоненко; І.Грінченко  - був присутнім, але не зареєструвався; заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, секретар Громадської ради при виконавчому комітету Знам’янської міської ради Н.Іванова, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, заявники, голови ОСББ, мешканці міста.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень