Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні мешканці міста!

Дата: 12.04.2018 14:22
Кількість переглядів: 652

Фото без опису       У  відповідності  з  розпорядженням  міського  голови  від  21.03.2018 року   № 49   з  01  квітня  по  01  травня  2018  року, в рамках всеукраїнської  акції  «За чисте довкілля», в місті проводяться весняні заходи з благоустрою та озеленення територій. 

      Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства звертається до всіх мешканців міста, голів квартальних та будинкових комітетів, голів правлінь ОСББ та ЖБК, приватних підприємців та керівників підприємств, установ та організацій протягом вказаного періоду організувати суботники та інші заходи по наведенню відповідного санітарного порядку на території підприємства, установ та організацій, на території приватних домоволодінь на прилеглій території та на закріпленій території. 
      Додатково повідомляємо, що у відповідності з «Загальними положеннями санітарного очищення м. Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне» та «Схемою санітарного очищення м. Знам’янка :
3. Усі землекористувачі власними силами забезпечують утримання в належному санітарному стані території, що знаходяться у їх землекористуванні, а також прилеглі території, які розташовані між проїжджими частинами вулиць та земельними ділянками землекористувачів. У цьому питанні взаємовідносини між сусідами регулюються на основі існуючих меж, які умовно продовжуються до проїжджої частини вулиці.
4. У разі відсутності у землекористувача сусідів, він утримує в належному санітарному стані полосу шириною не менше 10 метрів,  а у випадку межування з лісовим масивом – 100 метрів. Крім цього, біля магазинів, торгових  павільйонів або лотків будь-якого призначення власником повинна бути встановлено не менше однієї урни для сміття.      
4.1. Утримання в належному санітарному стані територій, вказаних в п. 3,4, передбачає: викошування бур’яну, прибирання сміття, снігу та льоду з тротуарів та пішохідних доріжок, посипання їх піщано-соляною сумішшю та реагентами.
     

За довідками  звертатись до управління МА та ЖКГ по телефону 2-20-25
Дякуємо за співпрацю та розуміння


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень