Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

55-річчя музичної школи ім. М.В. Лисенка

Дата: 02.05.2018 13:41
Кількість переглядів: 599

Фото без описуСвятковий урочистий настрій панував цими днями у концертній залі  міського Палацу культури, де 27  квітня відбувся звітний концерт Знам’янської дитячої музичної школи   ім. М.В. Лисенка, присвячений 55-річчю з дня її заснування. 

Дирекція, викладацький  та учнівський колективи радо  вітали всіх гостей свята, всіх тих, хто любить музику та  небайдужий до  закладу. 

Програма концерту складалася з кращих номерів у виконанні оркестру народних інструментів, хорів, інструментальних та вокальних ансамблів, хореографічних постановок учнів класу народно – сценічного танцю,  яскравих сольних виступів. Слухачам було представлено все розмаїття жанрів – від класики до сучасної музики. 

Фото без описуТакож глядачі мали змогу переглянути відеоролики з фотографіями минулих літ,  сучасні будні школи та з поздоровленнями колишніх випускників.  Педагогічний колектив   музичної  школи    – це досвідчені  педагогічні працівники. 

За роки діяльності закладу вони виховали не одне покоління юних музикантів. Високий рівень педагогічної майстерності підтверджують успіхи їхніх учнів на обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах. 

Фото без описуПереможці конкурсів мали змогу   продемонструвати свої таланти перед громадою міста.  

Юні музиканти  неодноразово зривали бурхливі  оплески глядацької зали. Не залишились без уваги і ветерани педагогічної діяльності, які  ще працюють у закладі та ті, що знаходяться на заслуженому відпочинку.

Наказом директора школи за багаторічну педагогічну працю та з нагоди ювілею школи були відзначені Почесними грамотами: Стороженко Т.Ф., Приходько В.В., Пахомова Л.М., Голубова Н.В., Мельниченко Я. Й., Мельниченко Є.П., Борисова В.С., Крючков Ю.І., Шульга Л.П..  

Фото без описуАпогеєм концерту  став заключний виступ змішаного хору музичної школи з фінальною піснею  «Шкільна величальна», солісти Діна Малініна та Дмитро Кірій,  на  слова Анатолія Загравенка, журналіста,  колишнього редактора газети «Знам’янські вісті», який був присутній на святі, а диригував хором автор музики, директор школи, відмінник освіти України Івасенко С.В. 

Вже 55 років поспіль викладачі допомагають дітям розкривати свій музичний талант, надають можливість побачити чудову творчу дорогу в світ музики, дарують своїм учням тепло, доброту, час і досвід, а головне – любов до мистецтва. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень