Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося пленарне засідання чергової п’ятдесят другої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання

Дата: 03.04.2018 13:41
Кількість переглядів: 578

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося пленарне засідання п’ятдесят другої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

Голосування за проекти рішень відбувалося за допомогою автоматизованої системи електронного голосування «ГОЛОС». Відповідно до п.1 ст.14 Регламенту Знам’янської міської ради  було обрано  лічильну комісію у кількості  2 осіб (І.Микуляк та О.Луца) для засвідчення результатів голосування здійснених електронною системою.

Міська рада підтримала всі депутатські запити, що були внесені на розгляд ради депутатами Ю.Майбородою, К.Пастухом, І.Микуляк; взяла до відома інформації звітів голів постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання та керівника Знам’янської місцевої прокуратури за 2017 рік,внесла зміни до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»,затвердили стан виконання Програм розвитку малого і середнього підприємництва у м.Знам’янка,розвитку ринків міста Знам’янки,розвитку місцевого самоврядування м.Знам’янка за 2017 рік,соціального захисту населення міста за 2017 рік, прийнято рішення про стан виконання рішень та протокольних доручень міської ради за 2017 рік, також затвердили Положення про порядок призначення та виплат стипендій за високі спортивні досягнення та рішення регулювання земельних відносин тощо. 

У різному, секретар міської ради Н.Клименко проінформувала депутатів про  заяву депутата міської ради О.Куцова щодо закріплення його за виборчим округом №30 за згодою.

У роботі сесії міської ради взяли участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету,заступник прокурора Л.Петренко, секретар Громадської ради при виконавчому комітету Знам’янської міської ради Н.Іванова, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 3 депутата міської ради. З причинами відсутності депутатів, результатами поіменного голосування за проект рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень