Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В спортивному залі КДЮСШ відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу присвячений пам’яті тренерів Знам’янського гандболу

Дата: 15.05.2018 13:38
Кількість переглядів: 674

Фото без опису12 травня 2018 року,  в спортивному залі КДЮСШ відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу  присвячений пам’яті тренерів Знам’янського гандболу. 

Це Касьяненко Олег Костянтинович та Григорьєв Борис Володимирович які були родоначальниками Знам’янського гандболу. 

Це Мельниченко Іван Йосипович, Мельник Іван Павлович, Лежненко Юрій Іванович -  вихованці яких досягли високих результатів не лише на спартакіадах області, а і у Чемпіонатах України. 

Найзаслуженішою відзнакою наших тренерів залишається пам’ять про них у колі друзів, послідовників, сподвижників спортивного руху, тож на  турнір приїхали команди з Гребінки, Кам’янського та Олександрії. 

Як завжди, на полі вирувала атмосфера справжнього спортивного видовища, напруженість, велика кількість гострих моментів і, в той же час, доброзичливе ставлення до суперників. Ігри проходили начебто на одному подиху.  

Перше місце вибороли гості з Кам’янського, друге місце дісталося господарям турніру ГК «Локомотив» м.Знам’янка, третє місце – ГК «Гребінка».

Знам’янська гандбольна команда «Локомотив» щиро вдячна тим, хто надав підтримку у проведенні турніру, а це первинна профспілкова організація локомотивного депо м.Знам’янка на чолі із В.Хохловим та  приватні підприємці В.Матвієнко, С.Куц, С.Нестеров. 

Кращими гравцями визначені Ю.Сізов (м.Знам’янка), С.Новіков (м.Кам’янське), Д.Маліченко (м.Гребінка), О.Крюков (м.Олександрія) – спортсмени нагороджені пам’ятними призами. 

При підведенні підсумків, командам були вручені кубки, медалі, дипломи та грамоти.
 
Відділ молоді, спорту 
та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень